На Донеччині окупанти 20 разів намагались атакувати ЗСУ, але зазнали великих втрат


Загалом протягом минулої доби відбулося понад 30 бойових зіткнень.

Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ.

"Наші захисники успішно тримають оборону в районах Кераміка, Авдіївки, Сєверного, Мар’їнки та Рівнополя Донецької області, де протягом доби противник здійснив близько 20 невдалих спроб витіснити наші підрозділи із займаних позицій. Всі атаки ворога обернулися для окупантів значними втратами в живій силі та техніці",- кажуть у Генштабі.

Сили оборони мають частковий успіх на Бахмутському напрямку. В районі Кліщіївки Донецької області, витісняють противника із займаних позицій та закріплюються на досягнутих рубежах, тривають жорсткі бої. Окрім цього, окупанти безуспішно намагалися прорвати оборону Збройних Сил України в районах Оріхово-Василівки, Кліщіївки та Курдюмівки Донецької області.

"На Мелітопольському напрямку Сили оборони продовжують наступальну операцію, завдають окупаційним військам значних втрат в живій силі та техніці, закріплюються на досягнутих рубежах. На Херсонському напрямку сили оборони продовжують вести контрбатарейну боротьбу, знищувати склади забезпечення та наносити успішне ураження по тилах противника", - йдеться у зведенні.

Варто також зауважити, що за минулу добу Сили оборони зробили "хорошими" 580 окупантів.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!