На фронті загинули двоє рідних братів з Калущини


Трагічна звістка прийшла на Прикарпаття. На фронті загинули двоє рідних братів Роман та Леонід Бутусіни.

Про трагедію в родині Бутусіних повідомив начальник обласного відділу Міністерства у справах ветеранів України Володимир Веркалець, інформує Бліц-Інфо.

"В світі немає таких слів якими можна б було розрадити родину Бутусіних Олега та Тетяну з Калуського району, які отримали найважчу новину: в боях з окупантами загинули сини Роман та Леонід. Надія жевріла до останнього, що живі, але: сум та біль, сльози та горе!!! Дякуємо вам, наші захисники України!!!!Нехай Господь допоможе рідним перенести біль втрати, а ми повинні зробити все, щоб пам‘ять про кожного Героя була вічною!!!!",- написав Веркалець.

Нагадаємо, багатодітна сім’я російського добровольця Правого сектору Олега Бутусіна уже восьмий рік живе на Прикарпатті. Вони втекли з Підмосков'я через переслідування за антипутінську позицію. Спочатку родина жила рік у Галицькому районі, зараз – в Калуському.

Олег Бутусін пішов воювати проти рашистів у лавах "Правого сектору" восени 2014. В Україні у багатодній сім'ї народилося ще троє дітей. Всі вони отримали українське громадянство, окрім Олега Бутусіна, який на війні втратив паспорт і не міг відновити через масові кримінальні справи проти нього на росії. Врешті йому вдалося отримати статус біженця.

Чоловік знову повернувся на фронт коли рф пішла відкритою війною на Україну. Ще раніше до українського війська приєдналися і двоє його старших синів - Роман та Леонід. З хлопцями зник зв'язок ще 8 березня, під час боїв. Сьогодні родина Бутусіних дізналася, що обох вже немає в живих. 

До теми: З Росії у «Правий сектор». Родина Бутусіних переїхала на Франківщину

Росіянин-правосекторівець: Коли десять людей моляться за тебе, не страшно йти на фронт

Переселенці з Росії на Прикарпатті: Повернемось додому тільки на танках

Росіянин Бутусін, який воює на Донбасі врешті отримав статус біженця

«Фашист» став фермером: Чому в бійця АТО немає часу лежати на дивані

Росіянин Бутусін каже, що його переслідували за антипутінську позицію

Росіянин Бутусін через суд намагається отримати статус біженця

Добровольця АТО Олега Бутусіна можуть депортувати з Прикарпаття у Росію

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!