На фронті загинули двоє воїнів з Прикарпаття


Івано-Франківщина втратила в боротьбі з окупантами ще двох сміливих захисників.

Трагічну звістку про загибель воїна-захисника знову отримала Угринівська громада.

"20 липня 2023 року під час мінометного обстрілу противника на території Серебрянського лісництва неподалік н.п. Шипилівка Луганської області обірвалося життя героя, солдата ЧУПАКА В'ячеслава Петровича, жителя села Угринів. На війні з 03.03.2022 року, призваний по мобілізації. Мужній, сміливий, незламний! Справжній патріот, який до останнього залишився вірним сином своєї Батьківщини. "Доземний уклін та щирі співчуття дружині, трьом синам, батькам та родині, друзям та побратимам військовослужбовця. Розділяємо ваше горе та схиляємо голови в скорботі. Ніколи не забудемо тих, хто віддав своє життя заради миру на нашій землі! Вічна пам‘ять, вічна шана, вічна слава Герою!" Сільський голова Мирослав Вівчаренко. Про дату, час зустрічі кортежу та чин похорону загиблого воїна повідомимо додатково…",- написали на сторінці громади.

На зображенні може бути: 1 особа, борода та текст «віддав життя за украйну солдат чупак в'ячеслав петрович загинув nid час минометного обстрилу 20.07.2023 p. бля H.п. шипилвка луганськой обл. вична пам'ять слава герою...»

Чергова болюча звістка, чергова втрата в Городенківській громаді.

"Поблизу села Діброва, що на Луганщині, у бою під час штурму окупантами позицій ЗСУ, загинув наш земляк Сливка Віталій Іванович із Городенки. Його життя обірвалося 20 липня. Висловлюю щирі співчуття родині Захисника. Вічна пам'ять та вічна слава воїнам, життя яких забрала війна",- написав міський голова Богдан Кобилянський.

Можливо, це чорно-біле зображення 1 особа, усміхається та капелюх

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!