На фронті загинули двоє захисників з Прикарпаття


Сумна звістка знову прилетіла в Тлумацьку та Івано-Франківську громади. У боротьбі з окупантами загинули двоє молодих захисників.

Захищаючи рідну Україну, героїчно загинув випускник Ліцею 6 імені Івана Ревчука Івано-Франківської міської ради Ігор Шевчук. Трагічну звістку повідомили на сторінці ліцею.

"Справжній патріот України, людина сильного духу та щирого серця Ігор Шевчук віддав своє життя за волю й суверенність своєї Батьківщини!!! З глибоким сумом та неймовірним болем висловлюємо співчуття матері Мирославі Шевчук та всій родині, низько вклоняємося вам за СИНА-ГЕРОЯ! Світла пам'ять Герою!",- йдеться у повідомленні.

На зображенні може бути: 1 особа

Молодий та відважний захисник України, солдат Ігор Татарин, 1998 року народження, з с. Остриня загинув у російсько-українській війні. Про це повідомили на сторінці Тлумацької громади.

"Повний енергії та сил, мрій, надій та сподівань він боронив українську землю та давав відсіч ворогові, разом з побратимами відстоював незалежність України та її територіальну цілісність. Важко віднайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати найдорожчої людини. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким з приводу непоправної втрати. У скорботі та молитві низько схиляємо голови, вшановуючи пам’ять вірного сина України! Герої не вмирають!",- йдеться у повідомленні.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!