На фронті загинув захисник з Болехова Степан Яцях, якого вважли зниклим безвісти


У вівторок, 3 жовтня, стало відомо про загибель на фронті російсько-української війни Степана Яцяха з Болехова.

Про це повідомили у Болехівській міській раді.

"Непоправна втрата у нашій громаді… На південному фронті загинув болехівчанин  Яцях Степан Йосифович. Кровопролитна російсько-українська війна продовжує забирати життя наших хоробрих воїнів – на Донецькому напрямку, під час мінометного обстрілу, при переміщенні між позиціями, загинув відданий син України, житель міста Болехова, сержант Яцях Степан Йосифович", - пишуть у міськраді.

Степан Яцях народився 23 грудня 1966 року в Болехові. Тут  виріс, закінчив школу № 2. Згодом одружився, разом з дружиною виховав дочку та сина. У 2014 пішов добровольцем на службу у Збройні Сили України та відправився в зону АТО на два роки.

Після повномасштабного вторгнення росії знову відправився захищати рідну країну. Ніс службу на найнебезпечніших напрямках фронту. Під час виконання військових обов’язків був поранений, проходив лікування та реабілітацію в госпіталі, відтак знову повернувся на передову.

Він був старшим стрільцем-оператором одного із стрілецьких батальйонів. Останній бій військовослужбовця відбувся в районі населеного пункту Північне 28 серпня. З того часу боєць вважався зниклим безвісти.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!