На Калущині проведуть турнір пам’яті загиблого захисника Василя Завадецького


Пам'ять загиблого Героя - сержанта Василя Завадецького вшанують турніром з футболу.

16 липня на стадіоні с. Голинь відбудеться футбольний турнір пам’яті загиблого односельчанина сержанта Василя Завадецького. Про це в мережі повідомив голова Калуської громади Андрій Найда.

"З такою ініціативою група на чолі зі старостою Голинського старостинського округу Тарасом Кушликом до мене звернулася ще навесні. До участі в змаганнях вже зголосилися ветерани спорту віком 40 і більше років",- зазначив очільник.

Загалом виступлять чотири команди. А саме: команда села Голинь, за яку свого часу грав полеглий Герой; дві команди ветеранів спорту з Калуша і команда із Закарпаття, з військової частини, в якій служив Василь Завадецький. Військові відгукнулися на запрошення дружини Героя пані Наталії.

Турнір відбудеться 16 липня, протягом одного дня, за олімпійською системою.

"З метою облаштування місця проведення турніру закликаємо приєднатися усіх охочих до загальної толоки. Допоможуть і працівники КП "Калушавтодор". Збір: 8 липня (субота) о 09:00 зі своїм інструментом для ремонту лавок, сцени, роздягальні тощо. Спільними зусиллями підготуємо стадіон до таких важливих для нас змагань. 16 липня планується й відкриття меморіальної дошки Герою",- додав Найда.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!