На Львівщині дали по шиї скандальному нардепу Тищенку


У суботу, 28 жовтня, у Львівські області скоїли напад на скандального нардепа Миколу Тищенка.

Він звернувся з заявою в поліцію. За фактом відкрито кримінальне провадження, пише Zaxid.net.

«У Львівській області напали на Миколу Тищенка. Той подав заяву в поліцію», – повідомив вранці неділі, 29 жовтня, нардеп від «Європейської солідарності» Олексій Гончаренко.

Сам Микола Тищенко поки публічно не коментував напад на нього у Львові. Напередодні він поширив відео зі Львова, на якому заявив, що мовний конфлікт в Україні – це російська пропаганда.

«Знаете, на каком языке разговаривают в окопах – языком победы. Там є і українська мова, і грузинська, модлавська, угорська, англійська, будь-які мови. Так само і руська. Поважайте їх позицію», – заявив Микола Тищенко.

Нардеп повідомив, що приїхав до Львова разом із тимчасовою слідчою комісією «Нацресурс» вирішувати питання з лісами, надрами та ботофермами.

У поліції Львівщини підтвердили ZAXID.NET, що до них надійшла заява від нардепа. Поліцейські відкрили кримінальне провадження за умисне легке тілесне ушкодження (ст. 125 ККУ). Правоохоронці встановлюють обставини події.

Натомість журналіст Віталій Глагола повідомив, що напад стався у селищі Брюховичі. Так, невідомий чоловік ударив Тищенка кулаком в область шиї та погрожував фізичною розправою

"Цей факт зареєстрований в ЄРДР за статтею про завдання легких тілесних ушкоджень. Чоловікові, який напав на Тищенка, загрожує покарання у вигляді виправних робіт на один рік", – додає журналіст. 

Нагадаємо, у січні цього року Миколу Тищенка виключили з партії «Слуга народу» через поїздку в Таїланд на «зустріч з українською громадою» у чотиризірковому готелі.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!