На Надвірнянщині поліцейські затримали крадіїв гравію


На Прикарпатті поліцейські задокументували два факти незаконного видобутку та транспортування піщано-гравійної суміші.

Співробітники поліції виявили факти незаконного видобутку та транспортування піщано-гравійної суміші у населених пунктах Молодків та Пнів, Надвірнянської територіальної громади. Транспортні засоби разом з корисними копалинами вилучено, а слідчі здійснюють досудове розслідування.

Перший випадок зафіксований близько 8 години у селі Пнів. Там працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вантажний автомобіль ЗІЛ, на якому 66-річний мешканець територіальної громади намагався вивезти піщано-гравійну суміш. Жодних дозвільних документів надати чоловік не зміг.

Інший факт поліцейські виявили у селі Молодків, де зупинили трактор із причепом. Водій хотів вивезти за межі села незаконно видобуту піщано-гравійну суміш. Як і в попередньому випадку, жодних дозвільних документів ані на перевезення корисних копалин, ані на їх видобуток, у чоловіка не було.

Слідчо-оперативна група поліції задокументувала обидва факти. Автомобілі працівники поліції вилучили та відкрили кримінальні провадження. Кваліфікували події за ч. 2 ст. 240 Кримінального кодексу України.

На зображенні може бути: на відкритому повітрі

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!