На Прикарпаття "на щиті" повертаються двоє воїнів. Один із них - білоруський доброволець


У п'ятницю, 20 жовтня, у Косові та Коломиї зустрічають загиблих на фронті російсько-української війни воїнів - Миколу Кицелюка та білоруського добровольця на позивний Бахус

Про це повідомили мер Косова Юрій Плосконос, мер Коломиї Богдан Станіславський.

"20 жовтня 2023 року о 11.00 в Косові на м. Незалежності зустрічаємо полеглого Воїна - Кицелюка Миколу,мешканця с. Текуча Яблунівської територіальної громади", - написав у Facebook Плосконос.

Похорон захисника відбудеться 20 жовтня у селі Текуча.

"7 жовтня героїчно загинув військовий на позивний "Бахус". Він – білоруський воїн, який хоробро захищав волю та незалежність України, служив у полку імені Кастуся Калиновського. Для нас загибель кожного захисника України – великий біль. Тому від імені Коломийської громади висловлюю співчуття рідним та близьким з цією тяжкою втратою. Поховають "Бахуса" на Алеї Слави у Коломиї", - повідомив Станіславський.

Кортеж з тілом добровольця прибуде у Коломию близько 12 та прямуватиме до церкви священномученика Йосафата. Там о 18:00 відбудеться парастас. Чин похорону розпочнеться у суботу, 21 жовтня, о 12:00. Через це 21 жовтня у Коломиї оголосили днем жалоби.

 

 

 



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!