На Прикарпаття "на щиті" повертаються Володимир Гаранін, Олександр Козюк та Михайло Людчак


У п'ятницю, 29 вересня, у Косові, П'ядиках та Галичі зустрічають загиблих на фронті російсько-української війни воїнів - Володимира Гараніна, Олександра Козюка та Михайла Людчака.

Про це повідомляють Косівський міський голова Юрій Плосконос, Галицька міська рада та відділі освіти, культури, молоді та спорту П'ядицької ТГ.

"Сьогодні,29 вересня о 13.30 в Косові на майдані Незалежності зустрічаємо полеглого Воїна - Володимира Гараніна, мешканця м. Косів Косівської територіальної громади,який загинув, захищаючи Батьківщину. Вічна слава Героям", - написав Плосконос у facebook.

"Тяжка втрата сколихнула П'ядицьку громаду... Знову біль, втрати, знову горе, сльози... За волю рідної Землі, загинув житель села Велика Кам'янка КОЗЮК ОЛЕКСАНДР МИРОСЛАВОВИЧ (03.05.1997-01.09.2023) -  рядовий поліції, проходив службу на посаді інспектора взводу штурмового батальйону полку управління поліції особливого призначення №2, штурмовий полк «Цунамі», Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України "Лють". Скорботний кортеж із тілом загиблого виїде з м.Коломия 29.09 об 11:00  год. та прямуватиме до рідного села Велика Кам'янка, де й відбудеться чин", - повідомили у відділі освіти, культури, молоді та спорту П'ядицької ТГ.

"Сьогодні о 10.00 біля церкви Різдва в м.Галичі зустрічаємо траурний кортеж з тілом захисника  ЛЮДЧАКА МИХАЙЛА ЛЕОНОВИЧА. Далі колона вирушить у с.Блюдники, де цього ж дня відбудеться похорон загиблого. Просимо віддати гідну шану нашому Герою!", - повідомили у Галицькій громаді.

 

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!