На Прикапатті неадекватна жіночка викрала 4-річну дитину


14 січня у селі Чорний Потік з під носа міліції викрали чотирьох річну дитину . Викрадачкою виявилась жителька села Чорний Потік , Іванович Марія Василівна 06.02.1970 року народження.

Вище зазначена особа у присутності правоохоронців та представника Служби у справах дітей Надвірнянської РДА викликала Службу медичної невідкладної допомоги та захопивши дитину і розштовхавши стражів порядку за допомогою підручних засобів зачинилась в автомобілі швидкої допомоги.

Далі автомобіль зник у невідомому напрямку. Справою зацікавилась Надвірнянська прокуратура.

Нагадаємо, що у суботу 11 січня двоє представниць Надвірнянської влади виконуючи свої службові повноваження потрапили у пікантну ситуацію з вини своїх керівників, які не змогли об’єктивно оцінити ситуації і тим самим наразили на небезпеку своїх підлеглих та інших громадян.

Працівники Надвірнянської РДА та міліції прибувши до проблемної сім’ї у селі Чорний Потік за для забезпечення прав малолітньої дитини , призвів до хуліганської витівки неповнолітнього мешканця села Чорний Потік Андрія Стефанюка, який вчинив опір представнику Надвірнянського РВ УМВС та представнику Служби у справах дітей Надвірнянської РДА.

Будучи в неадекватному стані молодик облаяв представників влади нецензурною лайкою, робив непристойні пропозиції сексуального характеру та застосувавши фізичну силу викинув їх за двері.

west-info