На Прикарпатті два молодики винисли з хати техніку, лижі та цимбали


В Яремче днями обікрали будинок, господарі якого живуть за кордоном. Про це в міліцію повідомив власник сусіднього будинку, якого попросили наглядати за житлом.

При огляді місця події стало зрозуміло, що злодії винесли майже всі цінні речі: комп’ютерну техніку, телевізор, два фотоапарати, відеокамеру, дві пари лиж, електроінструменти. Навіть прихопили з собою інкрустовані цимбали. Загалом майна на десятки тисяч гривень. У ході здійснення оперативно-розшукових заходів працівники Яремчанського міськвідділу міліції вийшли на двох підозрюваних місцевих юнаків. Двадцятирічного парубка вже судили за грабежі та втягнення неповнолітнього в злочинну діяльність. Його спільникові в січні виповнилося вісімнадцять років, пише АП. 

Хлопці зізналися у вчиненні цієї крадіжки, а під час обшуку в одного з них міліціонери натрапили на сумку з електроінструментами – саме такі пропали торік з хати іншого яремчанця. Таким чином було розкрито й минулорічну крадіжку. Цікаво, що молодший із злодіїв влаштував удома тайник у стіні, який прикривала одежна шафа. Там він зберігав викрадені речі, які потім продавали в Івано-Франківську, Надвірній та Яремче.