На Прикарпатті провели турнір з волейболу


Уже в п’яте на спортивних майданчиках с. Долішнє Залуччя було проведено Всеукраїнський турнір з волейболу в знак пам’яті відомих волейболістів району, які проживали у селі – Дмитра Грицюка, Романа Воєвідка та Петра Кузенка.

Два дні 12-13 липня цього року проходили цікаві поєдинки, які зібрали велику кількість прихильників цього виду спорту. Мета турніру – пропаганда цього виду спорту на теренах району та увіковічення пам’яті людей які віддали багато років цій захоплюючій грі досягли добрих результатів.

Турнір зібрав багато цікавих команд, з високим рівнем підготовки. До Залуччя приїхали: ВК “Вінниця”, ВК “Данівці” Хотинського району, команди Новоселиці Чернівецької області, Виноградного Тернопільської області, м. Галича, смт. Заболотова Снятинського району і команда господарів поля.

Першого дня, учасників змагань привітав голова районної державної адміністрації Дмитро Дякур і тут же вручив грамоту районної державної адміністрації та районної ради організаторові турніру, великому прихильникові волейболу, приватному підприємцеві Михайлові Чибораку.

Два дні тривали напружені поєдинки і в кінцевому результаті володарем кубку стали господарі турніру, другою була команда Новоселиці, третьою молода, але перспективна команда Вінниці.

Переможцям і призерам було вручено медалі, волейбольні м’ячі, книги про район і село, а також були нагороджені пам’ятними призами кращі гравці турніру. Були подарунки і від родини колишніх волейболістів.

Нагороди вручали голова районної державної адміністрації Дмитро Дякур, голова районної ради Петро Гнідан, сільський голова Марія Драбчук.

На відмінно справилась із своїм обов’язком бригада суддів, яку очолював Василь Хуторний (м. Київ).

 ІФОФВ.