На війні загинули двоє захисників з Івано-Франківщини


Івано-Франківщина втратила на війні ще двох Героїв.

Сумна звістка прийшла до Тлумацької міської ради. В російсько-українській війні на Запорізькому напрямку загинув солдат Михайло Замулінський 1988 р.н. з села Нижнів.

"Смерть кожного українського воїна – велика і важка втрата для цілого війська, нашої громади та України. У скорботі та молитві низько схиляємо голови, вшановуючи пам’ять полеглого Героя! Нехай Всемилостивий Господь прийме його світлу та щиру душу і оселить там, де праведні спочивають. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким з приводу загибелі Захисника України. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про покійного воїна стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті усіх, хто знав його, любив і шанував",- йдеться в дописі.

У жалобі й Кутська громада. 4 липня 2023 року, поблизу н. п. Невське Луганської області, під час виконання бойового завдання загинув Микола Іванович Бородайлюк, 01.11.1979 р.н., житель Старих Кутів. Герой самовіддано став на захист нашої землі та до останнього безстрашно боровся із російськими окупантами.

Про час та місце прощання з Героєм повідомлять додатково.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!