На війні загинули захисники з Прикарпаття Ярослав Маньків, Назарій Ватаманюк та Ігор Антонян


Івано-Франківщина втратила на війні ще трьох Героїв.

Чорна звістка вкотре прийшла в Єзупільську громаду. Внаслідок мінометного обстрілу в районі селища Ямпіль, Донецької області загинув житель селища Єзупіль, старший лейтенант Маньків Ярослав Ярославович. Про це повідомили на сторінці громади.

"Низько схиляємо голови у глибокій скорботі і висловлюємо співчуття рідним та близьким загиблого Героя-захисника",- йдеться в повідомленні.

Крім того, ще один житель Рожнівської громади поклав своє життя у боротьбі із ворогом. Вже зовсім скоро у громаді попрощається із захисником країни Назарієм Ватаманюком, жителем села Рожнів, 08.07.1992 року народження.

Тіло Назарія прибуде 9 липня о 12:30 на майдан Незалежності, що в місті Косів. Після поминальної панахиди похоронний кортеж прямуватиме до домівки загиблого Героя (с. Рожнів, вул. Франка 20, уч. Заріка). Прохання до всіх жителів громади гідно зустріти полеглого захисника, вишикувавшись у живий ланцюг та припавши на коліна.

Захищаючи Україну та усіх нас, на війні загинув Ігор Антонян з Івано-Франківської громади.

Сьогодні о 20:00 год. відбудеться панахида за адресою вул. Надрічна 94А, в селі Драгомирчани. Завтра, 9 липня о 15:00 год, відбудеться прощання із загиблим у церкві села Драгомирчани.

Поховають воїна на кладовищі села Драгомирчани.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!