На війні загинули захисники з Прикарпаття - Михайло Галагуз та Олег Гончаренко


Івано-Франківщина втратила на війні двох захисників.

Захищаючи Україну, загинув житель с. Підлісся Галагуз Михайло Васильович (07.03.1985 р.н.), який воював в Гвардії наступу в 14 бригаді на Півдні України. Про це в мережі повідомив голова Загвіздянської громади Володимир Ружанський.

"Михайло був доброю та відважною людиною, любив спорт, грав за юнацьку та дорослу футбольну команду с. Підлісся. Був чудовим чоловіком для дружини, чудовим батьком для своїх дітей, гідним сином своїх батьків, надійним братом. На жаль, словами неможливо загоїти в серці болючу рану втрати, адже смерть найріднішої людини – велике горе. Співчуття рідним і близьким. Вічна пам‘ять Герою!",- йдеться у повідомленні.

Сьогодні, 5 вересня, о 19:00 почнеться парастас (вдома - вул. Данила Галицького 31). В середу, 6 вересня, об 11:00 почнеться похорон (від дому - с. Підлісся, вул. Данила Галицького 31)

Жахлива звістка знову сколихнула Долинську громаду - загинув 23-річний Гончаренко Олег Михайлович. Про це повідомив міський голова Іван Дирів.

"Ще зовсім юний хлопець, попереду було все майбутнє, але ворог забрав у нього життя, а у сім’ї та близьких – найдорожчу людину. Дякуємо за захист, мужній воїне! Рідним загиблого бажаємо сил пережити цю важку втрату. Вся громада та Україна у скорботі разом з вами", – йдеться у повідомленні.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!