На Запоріжжі загинули воїни Микола Стефанишин та Андрій Зеленчук з Прикарпаття


Стало відомо про загибель на фронті російсько-української війни військовослужбовців Миколи Стефанишина та Андрія Зеленчука.

Обоє загинули у Запорізькій області. Про це повідомили Калуський міський голова Андрій Найда та у Білоберізькій сільській раді.

"Знову страшна звістка з передової… Калуська громада втратила на війні ще одного Захисника – загинув солдат Микола Стефанишин, 1987 року народження", - зазначив Найда.

 

Микола Стефанишин був призваний на військову службу наприкінці листопада 2023 року. Служив навідником зенітно-кулеметного відділення роти вогневої підтримки. Загинув 27 лютого при виконанні бойового завдання у Запорізькій області.

"Білоберізька сільська рада з болем і сумом сприйняла звістку про загибель у бою з московськими загарбниками 27 лютого 2024 року на запорізькому напрямку надійного друга, доброго керівника , люблячого чоловіка та прекрасного батька, великого патріота своєї землі, який з перших днів війни , від 28.02.2022 року і до останнього подиху боронив рідну землю від рашистської навали, директора КП «Білоберізьке» Білоберізької сільської ради, депутата Верховинської районної ради, головного сержанта, командира розвідувального відділення розвідувального взводу 79 окремого батальйону 102 окремої бригади сил територіальної оборони Збройних Сил України Андрія Зеленчука , 08.12.1981 року народження, жителя села Рівня Верховинської територіальної громади", - повідомили у Білоберізькій сільраді.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!