Найкращі моделі крісел Hator


Ми підготували огляд кращих моделей бренду Хатор в 2023-2024 році. Переваги та недоліки.

Багатогодинне проводження часу за комп'ютером неможливе без зручного та комфортного крісла. Ергономічні ігрові крісла Hator максимально задовольняють усі потреби, пов'язані з геймінгом. Та щоб вибрати той самий предмет меблів, який стовідсотково відповідатиме всім критеріям, варто ознайомитися з найяскравішими моделями з останніх лінійок.

HATOR DARKSIDE RGB

Головною з візуальних особливостей цього крісла є окантовка з RGB-підсвіткою, що ефектно контрастує з чорним кольором оббивки. Щодо технічних особливостей, покликаних зробити експлуатацію крісла максимально зручною, також панує повний порядок. Каркас повністю металевий, що гарантує довгострокове використання. В основі крісла лежить п’ятипроменева зірка з міцного пластику, здатна витримувати високе статичне навантаження.

Для наповнення використовують піну з високими показниками щільності. Вона має такі ключові переваги:

- продовження терміну служби;

- запобігання деформації окремих елементів;

- гарантія збереження жорсткості посадки.

Завдяки цим особливостям опорно-руховий апарат завжди буде в анатомічно коректному положенні.

HATOR ARC FABRIC

Ще одна модель, варта уваги. Крісло має більш мінімалістичне та консервативне оформлення, чим вигідно відрізняється від базових стандартів ігрової периферії. Оббивка виконана з високоякісного текстилю, стійкого до інтенсивної й тривалої експлуатації та простого в догляді. Розташування підлокітників можна довільно змінювати в чотирьох вимірах, завдяки чому можливо їх налаштувати за індивідуальними вподобаннями.

Положення спинки можна регулювати, встановлюючи кут нахилу до 160 градусів. Ця особливість дає змогу відпочивати в комфортному положенні між ігровими сесіями. Під час багатогодинних геймерських марафонів мати таку можливість буде вкрай доцільно.

Немає опису.

HATOR Ironsky

Під час розроблення цього крісла ставку було зроблено на ергономіку. Це стає очевидним, зокрема, з огляду на жорстку поперекову підтримку. Її положення можна максимально чітко відкалібрувати за висотою та вильотом відповідно до індивідуальних потреб. Каркас із міцного металу додатково пофарбовано для запобігання корозійним процесам. Великі колеса забезпечують вільне та безшумне переміщення крісла підлогою. Крім того, на бокові частини можна легко змонтувати спеціальні накладки, які згодом легко знімаються.

Якщо заздалегідь визначитись із критеріями підбору ідеального крісла, вибрати найкращий із можливих варіантів буде легко.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!