Найпопулярніші роли в Києві: як визначити, що варто спробувати першим


Якщо ви хочете отримати справжнє гастрономічне задоволення від азіатських страв, то радимо оцінити меню на https://kyiv.sushi-master.ua. Тут ви зможете оцінити асортимент страв популярного ресторану Суші Майстер, який спеціалізується на їжі Японії.

Однак новачку може бути доволі складно обрати страву, з якої розпочати свою подорож у світ смаку. Дамо одну цінну та просту пораду - розпочніть з ролів, а на які саме сорти цієї страви слід звернути увагу, буде далі.

Роли, які варті вашої уваги

В меню закладу дуже багато страв, приготованих у кращих традиціях японської кухні - це й традиційні суші, свіжі салати та багато чого іншого. Однак саме роли користуються щирою любов'ю гурманів столиці, і не дарма.

Роли - це дуже смачний делікатес у азіатському стилі. Ця страва відрізняється гармонійним смаком та безліччю яскравих поєднань інгредієнтів у начинці. Варіацій ролів дуже багато, і всі ці різновиди варті уваги гурманів. Однак серед цього асортименту теж є свої фаворити.

Серед фанів ресторану Суші Майстер особливою популярністю користуються такі сорти ролів:

      Філадельфія з ніжним сиром та тонкими смужками свіжої риби. Особливо смачними вважаються роли Філадельфія з лососем, начинка котрого доповнена авокадо та огірком. Дуже часто цей сорт ролів обирається в якості першої страви у цьому стилі.

      Кранч з креветкою - це дуже смачний різновид ролів. Креветка темпура одночасно хрустка та ніжна всередині. Додаткові нотки смаку додають водорості норі та ікра тобіко. Додає свіжості та балансує смак свіжий огірок. Цей сорт ролів підійде для новачків та тих, хто не полюбляє сиру рибу та гострий смак.

      Новітня варіація давно знайомого ролу Філадельфія Ф’южн. В начинці цього ролу дуже багато морепродуктів - це й крайовий мікс, вугор та відварена креветка. Смак дуже ніжний, але з нотками свіжості за рахунок наявності салату айсберг та огірка.

      Темпура рол з лососем - тут дуже багато ніжного за текстурою та смаком філе лосося. Хрустка скоринка темпура додає яскравості смаку. Цей рол користується попитом серед гурманів, оскільки вартий того.

На цьому перелік асортименту розділу з ролами не завершується - там ще дуже багато смачних сортів страви. Ми радимо скуштувати кожен, хоча б один раз в житті. А уявити смак страви можна, ознайомившись з описом на відповідних сторінках сайту.

Пару слів про переваги замовлення в ресторані Суші Майстер

Смачні роли - це не все, на що ви можете розраховувати під час замовлення в цьому ресторані. Додатково варто зазначити, що тут цілком демократичні ціни. А ще ви можете додатково зекономити за рахунок знижок та бонусів для постійних клієнтів.

Не менш важливим плюсом є й те, що у закладі власна кур'єрська служба. Саме за рахунок цього всі без винятку замовлення доставляються оперативно та в повній цілісності. До речі, ви можете не платити за доставку, а треба лише замовити суші та роли на суму від 400 гривень.

 


На правах реклами