Небайдужі здійснили мрію маленької Ганнусі з прикарпатського села


Замість іграшок та ґаджетів про теплу воду вдома у своїх 5 років мріяла Аня Гнатишин з прикарпатського села Угринів.

Про це йдеться 12 жовтня у сюжеті ТСН, передає Бліц-Інфо.

Двері, метапластикові вікна, опалення, тепла підлога, відремонтовані кімнати, а найголовніше — ванна кімната з теплою водою, про яку так мріяла 5-річна Аня Гнатишин. Цей подарунок сім’ї зробив телеканал 1+1 у межах проєкту "Здійсни мрію".

Кураторкою є телеведуча ТСН Лідія Таран. Саме їй зателефонувала мама 5-річної Ані з Франківщини. Дівчинка народилася з парезом Дюшена-Ерба. Її права рука майже не розвивається, дитину часто мучать болі. Лікування та чисельні реабілітації дають результат, але навіть перед звичайним масажем вона має приймати ванну в теплій воді. Раніше відрами носили воду, гріли кип’ятильником або на електроплиті.

Мама Ані зателефонувала до проєкту "Здійсни мрію". Але в 1+1 вирішили не лише зібрати кошти на оздоровчу реабілітацію, а й допомогти з мрією дівчинки. А заодно зробити у будинку ремонт. Перевіряла перебіг робіт особисто Лідія Таран. А поки тривали будівельні роботи, Гнатишиних переселили до готелю.

Тим часом, Лідія Таран їде вперше зустрітися з Анею. Який сюрприз чекає на неї, дівчинка навіть не здогадується. У компанії своєї омріяної феї, Аня та її молодша сестричка проводить пів дня. Катаються на дитячому потязі, оглядають диких звірів, бавляться в інтерактивному музеї.

А потім — довгоочікуваний сюрприз, просто у прямому ефірі програми "Сніданок". Родина Ані очам своїм не вірить, що тепер такий вигляд має їхня домівка. А все, кажуть вони, завдячуючи глядачам ТСН, проєкту "Здійсни мрію" і ще одній феї.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!