Неврівноважена фанатка Валерії зувахло зірвала інтерв'ю BBC: "рускіх" довбуть у Латвії


У Лондоні під час концерту російських зірок Валерії та Йосипа Кобзона один з активістів, який пікетував їхній виступ, давав коментар британському BBC.

Чоловік наголосив, що активісти виступають проти конкретних людей, які користуючись своєю популярністю пропагують в РФ ідеї війни та насильства. "Ми виступаємо проти конкретних людей, які мають певну популярність на території РФ і які використовують цю свою популярність на території Росії для того, аби пропагувати ідеї війни,  насильства. Для того, аби виправдовувати неправомірні дії, до яких зараз до яких зараз вдаєтьсяросійська влада", - сказав активіст.

У певний момент в кадр влізла шанувальниця Валерії, яка дуже емоційно почала захищати свого кумира стверджуючи, що Валерія тут ні до чого.

Жінка наголосила, що вона сама з Латвії і пожалілася, що її улюблену артистку не пустили туди на конкурс "Новая волна" через Україну. Окрім того шанувальниця зірки зауважила, що в Латвії "довбуть рускіх".

Згодом на задньому плані з'явилися російський мільйонер Євген Чичваркин, який втік з РФ, з плакатом з написом "No Putin – no War", а разом з ним лідер руху "Говоріть голосніше" Андрій Сидельников, який організував пікет проти концерту російських співаків. Та й тут жінка почала кричати, що війну почала Україна, а не Путін. Сутичку вдалося зупинити лондонській поліції.