Нічні вибухи в Криму: генерал Олещук підтвердив знищення пункту управління на аеродромі в Саках


На летовищі базується 43-й винищувальний авіаційний полк рф

Мінус командний пункт росіян у Криму.  Про успішну роботу українських льотчиків повідомив командувач Повітряних сил. "Всі цілі збиті" іронічно підписав оприлюднену світлину Микола Олещук. Каже, успішно відпрацювали по аеродрому "Саки", що в Новофедорівці, повідомляє 5 канал.

"Аеродром Саки! "Все цели сбиты!". На жаль, наші Повітряні Сили залишились ще без одного пункту управління в Криму. У черговий раз дякую нашим льотчикам за чудову роботу!", – написав генерал у соцмережах.

І дійсно, цієї ночі на тимчасово окупованому півострові вибухало. У місцевих пабліках пишуть, що гучно було біля аеродромів у Михайлівці та вже згаданій Новофедорівці.

В останній, зокрема, базується 43-й винищувальний авіаційний полк рф. Він є основою авіаційного угруповання, яке підтримує російські війська на півдні України. На озброєні мають бомбардувальники Су-24 та винищувачі Су-30. Таку інформацію поширює паблік "Кримський вітер".

Зокрема, літаки з аеродрому застосовувалися для атак по південних областях України. Раніше, із 2004 і до березня 2014 року, на цій авіабазі розташовувалася 10-та морська авіаційна бригада Військово-морських сил України.

Загалом місцеві мешканці нарахували близько 10 вибухів у районі Євпаторії цієї ночі.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!