Офтальмолог з США консультує пацієнтів в Івано-Франківській обласній дитячій лікарні - як записатися


Американський офтальмолог, доктор медичних наук Пол Рунге консультує пацієнтів з хворобами сітківки ока в Івано-Франківській обласній дитячій лікарні.

Про це повідомили на facebook-сторінці медзакладу.

Протягом двох консультативних днів лікар Рунге оглянув та проконсультував 45 дітей, серед яких були малюки зі складними вродженими вадами та іншими проблемами зору. Всього на консультацію до Пола записали близько двохсот дітей з усіх регіонів України, огляди яких планують провести у серпні.

Першочерговість консультацій визначається складністю клінічних випадків.

Результати консультацій для дітей різні: Корекція лікування для деяких пацієнтів; Дообстеження та планування контрольних візитів; Проведення генетичних тестів дітям, які мають спадкові дистрофії сітківки, де їх матеріали відправляються напряму в лабораторію США;

"Хочемо детальніше поділитися історією дитини, яка отримала пропозицію операції в клініці США. Дитина має вроджену ваду - ямку диска зорового нерва, що спричиняє ускладнення. Можливості лікування в Україні не гарантували успіху, і батьки скористалися шансом отримати консультацію Пола Рунге. Результат: Пропозиція операції в клініці США та згода лікаря Чарльза прооперувати дитину з України зі складною патологією безоплатно. Батьки мають довезти дитину в США та оплатити лише послуги клініки", - зазначають медики.

Записатися на огляд до дитячого офтальмолога можна за посиланням ТУТ.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!