Окупанти ведуть активні наступальні дії на Сватівському відтинку, намагаються перебрати ініціативу на трьох інших, - DeepState


Війська росії продовжують вести активні наступальні дії на Сватівському відтинку. Також окупанти активно намагаються перебрати ініціативу на Бахмутському, Авдіївському та Запорозькому відтинках фронту.

Попри значні людські ресурси та високу інтенсивність спроб наступати, значних успіхів ворог не має. Про це йдеться у повідомленні DeepState.

Ситуація на фронті станом на кінець доби 6 жовтня:

Сіверський та Білгородський відтинки — останні дні посилилася диверсійна робота груп росіян на Сумщині.

Сватівський відтинок — ворог розпочав масований наступ з Лиману Першого та Орлянського, але успіху не досяг. Натомість штурмові дії 25 армії рф призвели до просувань ворога на північний схід від Макіївки, східніше села бої тривають. Попри успіхи, ворог втрачає чимало техніки.

Бахмутський напрямок — важкі бої тривають за залізницею на схід від Андріївки. Крім того, ворог спробував відновити втрачені позиції північніше Курдюмівки та північніше Кліщіївки, за попередніми даними всі спроби були невдалі.

Авдіївський відтинок — росіяни наступали з Веселого та Красногорівки в бік Авдіївки - без успіху. Спроби відновити втрачені позиції біля Первомайського так само зазнали краху.

Бердянський відтинок — без змін.

Запорізький відтинок — ворог проводить ротацію та поповнення підрозділів, які мають великі втрати через постійні спроби атакувати наші позиції. Ситуація дуже важка і динамічна. На 3 ділянках відтинку Сили Оборони мали успіх, на 1 мав успіх ворог. Загалом, ситуація кардинально не змінюється. В Новопрокопівці ворог поніс важкі втрати в результаті роботи нашої артилерії.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!