Окупанти від ранку атакують Україну ракетами й дронами. Є загиблі


Вранці 29 грудня армія рф нанесла ракетний удар по Україні.

Так, за попередньою інформацією, є влучання у житловий будинок у Львові. Є постраждалі та один загиблий. Про це у Телеграмі повідомив голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

"В одному з ліцеїв міста почалася пожежа. Ймовірно – через падіння уламків ракети. На місце прямують всі профільні служби. Залишайтеся в укриттях!",- йдеться в повідомленні.

У Києві вибухом пошкоджена будівля станції метро «Лук'янівська». Станція працює як укриття. Поїзди прослідують станцію без зупинки. Про це повідомив мер Віталій Кличко. 

В Подільському районі є загоряння на території складських приміщень. Попередньо є поранені. Інформація уточняються. Екстрені служби слідують на місце виклику. Наразі 5 постраждалих у столиці. У Подільському районі двом чоловікам медики надали допомогу на місці. Одного постраждалого госпіталізували в Святошинському районі та двох — у Шевченківському.

У Дніпрі після влучання горить торговельний центр та пологовий будинок.  Як повідомив мер Дніпра, в результаті атаки є постраждалі та загиблі.

«Всі місцеві служби повністю напоготові та працюють разом з ДСНС під керівництвом ВЦА. Перепрошую, але подробиць не буде, бо як ви знаєте, в випадках обстрілів, я ніколи і нічого не коментую до заяв керівника області Сергія Лисака. Зберігаємо спокій та інформаційну гігієну», – написав Борис Філатов.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!