Окупанти вкотре завдали масований ракетний удар по Україні


Вранці 23 січня росіяни завдали ракетний удару по Україні. Про вибухи у Києві, Харкові, Павлограді повідомили місцева влада.

Так у Святошинському районі Києва також горить квартира. Загалом відомо про 7 постраждалих внаслідок атаки на столицю. У Печерському районі гасять пожежу в нежитловій будівлі. В Дарницькому уламки впали на дах багатоповерхового житлового будинку та на територію дитячого садочку. Відбувається евакуація людей з будинку, повідомив мер Києва Віталій Кличко.

У Харкові внаслідок ранкового обстрілу зруйнований під'їзд багатоквартирного будинку. Внаслідок влучання окупантів по житловому будинку загинули дві жінки, повідомив голова ОВА Синєгубов. Чотири людини госпіталізовані до медичної установи, серед них десятирічна дівчинка. Дві жінки перебувають у важкому стані. Триває розбір завалів. В одній з частин Київського району немає світла та частково води.

Внаслідок ракетної атаки по Павлограду на Дніпропетровщині загинула одна людина, повідомив голова ОВА Лисак. Ще одному чоловікові медики надають допомогу на місці




Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!