Онлайн-курси англійської мови – сучасний та зручний спосіб навчання


Онлайн-курси від школи англійської мови Cambridge Club – можливість здобувати якісну освіту в будь-якому куточку України або світу. Заняття проходять через застосунок Zoom, тож для навчання достатньо мати електронний девайс (ноутбук, планшет, смартфон тощо) з налаштуваннями камери, мікрофону та виходом в інтернет.

Категорії доступних курсів онлайн

Школа Cambridge Club пропонує різні онлайн-курси англійської, залежно від вікової групи та рівня знань. Основний перелік категорій включає:

- групові курси на рівень А1-А2 для дітей 6-12 років;

- групові заняття для школярів (12-17 років) на рівні А1-С1;

- курси для повнолітніх людей на рівні А1-С2;

- індивідуальні заняття з викладачем (окремий бізнес-курс);

- підготовка до міжнародного іспиту на рівень С1 Advanced.

Програма групових курсів підібрана таким чином, щоб можна було займатися два рази на тиждень у зручний час. Цей формат дозволяє без проблем суміщати вивчення іноземної з роботою чи навчанням. Завершивши онлайн-курси англійської мови, кожен учень отримує сертифікат міжнародного зразка від підготовчого центру Кембриджського університету. Він підтверджує отриманий рівень знань.

Переваги онлайн-курсів англійської

Часи, коли для навчання потрібно було особисто відвідувати школи вивчення англійської, залишилися в минулому. Тепер для отримання ґрунтовних знань можна не виходити з дому, займаючись онлайн. Така форма занять від школи Cambridge Clubзабезпечує певні переваги:

- доступність для всіх – онлайн-курси англійської мови можуть проходити люди в невеликих містечках і селах України, яким важко їздити на уроки офлайн; люди, хто опинився закордоном, але вивчати англійську прагне з україномовними викладачами.

- економія часу – поїздка до школи англійської займає чимало часу, а до онлайн-уроку можна приступити, просто ввімкнувши ноутбук;

- професіоналізм – кваліфіковані викладачі пройшли підготовку в провідних іноземних закладах, знають, як цікаво презентувати інформацію;

- зручність – онлайн-платформа розроблена для комфортних групових або індивідуальних занять.

Учні можуть ефективно підготуватись до міжнародних іспитів Cambridge English. Заняття доступні для людей з будь-яким початковим рівнем знань – як для тих, хто раніше ніколи не вивчав англійської мови, так і для тих, хто вже має рівень Intermediate або Upper Intermediate та хоче удосконалити його до Advanced. Для цього набираються відповідні групи.

 


 

Реклама