Під Франківськом сталася смертельна ДТП: загинув водій (ОНОВЛЕНО)


У четвер, 27 травня, між селами Марківці та Черніїв сталася ДТП, у якій загинув водій.

Про це повідомили у ГУ ДСНС області.

"27 червня о 16:35 на лінію 101 надійшло повідомлення про те, що на автодорозі між селами Марківці та Черніїв трапилась дорожньо-транспортна пригода за участі двох легкових автомобілів. На місці події надзвичайники деблокували тіло водія однієї із понівечених автівок. Також на місці ДТП надзвичайники змили паливо-мастильні матеріали з дороги та від'єднали клеми акумуляторних батарей, щоб запобігти виникненню пожежі", - йдеться у повідомленні.

Як повідомили у ГУНП області, керманич КІА Carens (чоловік 1958 року народження, житель Тисменицької громади) між селами Марківці та Черніїв розпочав обгін попутного транспорту - виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з JEEP Cherokee. Останнім керував житель Лисця. В результаті аварії керманич КІА Carens загинув на місці події. Іншого водія госпіталізували.

Водій JEEP Cherokee був тверезий.

Наразі слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!