Під Луганськом бойовики прицільно били з гранатометів та кулеметів – штаб АТО


5 разів протягом ночі проросійські найманці обстріляли українських захисників. І традиційно - це провокативний вогонь.

Найбільше на Донецькому напрямку. Там  зі стрілецької зброї, гранатометів та великокаліберних кулеметів вели вогонь по околицях Донецького аеропорту, поблизу  Пісків та Опитного. По Пісках також гатили зі 82 міліметрового міномету.

Загалом за минулу добу терористи 33 рази  порушили режим припинення вогню. Подробиці повідомив речник штабу АТО Антон Миронович: "Північніше Горлівки позиції на підступах до н.п. Шуми, Кодема та Майорськ загарбники хаотично та неприцільно обстріляли зі стрілецької зброї. А під Луганським пізно ввечері бандити прицільно били з гранатометів, великокаліберних кулеметів, "працював" й снайпер терористів.  На Маріупольському напрямку прицільний обстріл позицій сил АТО з гранатометів зафіксовано в районі Чермалика. Біля Зайцевого ввечері відбулось нетривале бойове зіткнення із ДРГ проросійських злочинців, чисельністю до 15 осіб. Отримавши стрімку відсіч від українських захисників, бойовики відступили".

Нагадаємо, напередодні у штабі АТО повідомили, що  у Комінтерновому, неподалік Маріуполя, помічена ворожа бронетехніка. Фотознімки, які підтверджують цей факт, зробив один із підрозділів української аеророзвідки. На світлинах - блокпости, сховані бойові броньовані машини, а також сліди від важкої гусеничної техніки.