Підлогові кулери для питної води: основні функції


Підлогові кулери — це сучасне та ефективне обладнання для забезпечення споживачів чистою питною водою різної температури. Широкий модельний ряд дозволяє обрати найкращий варіант для ваших потреб.

Підлогові кулери: особливості та переваги

Кулери, що встановлюються на підлозі, відрізняються від настільних більшими габаритами, потужністю та продуктивністю. Залежно від різновиду вони призначені для нагрівання чи охолодження питної води. Універсальні моделі поєднують обидві функції. 

Підлогові кулери відрізняються за такими параметрами:

- тип охолодження;

- режим подачі рідини;

- особливості дизайну та розміщення буття з водою;

- наявність та вид шафки;

- конструкція крана;

- додаткові функції.

Охолодження води у кулері може здійснюватися двома способами: компресорним або електронним. Пристрої, обладнані компресором, за принципом роботи нагадують холодильники. Найчастіше вони працюють на фреоні чи іншому холодоагенті. Цю категорію кулерів характеризує висока надійність, ефективність та довговічність експлуатації. Їх застосовують для постачання питної води у великих компаніях, на підприємствах, громадських місцях. 

Кулери з електронним охолодженням — дешевші та економніші порівняно з компресорними, однак вони мають меншу пропускну здатність. Таким чином, ці різновиди більше підходять для невеликих офісів чи домашнього використання. 

Підлогові кулери мають три режими подачі води:

- гаряча;

- холодна;

- кімнатної температури.

Зазвичай, один агрегат може працювати або на охолодження або на підігрів, хоча на ринку представлені модифікації, які можуть подавати і охолоджену, і гарячу воду. 

Настільні кулери мають стильний мінімалістичний дизайн. Вони представлені широкій гамі базових відтінків, що дає змогу підібрати варіант, який відповідатиме вашому інтер'єру. 

У більшості моделей кулерів передбачене верхнє розміщення буття з водою. Це дозволяє моніторити витрату рідини та вчасно міняти ємності. Також є пристрої, в яких бутлі розміщуються знизу, у спеціальній ніші чи графі. Для контролю рівня води вони оснащені спеціальними індикаторами. Цей варіант виглядає більш естетично і сучасно.

Особливістю багатьох моделей підлогових кулерів є наявність шафки, призначеної для зберігання склянок чи іншого посуду. Мають популярність пристрої, обладнані холодильною камерою. Це особливо актуально для офісів, адже дозволяє економити місце. 

Краники в кулерах бувають кількох конфігурацій. Залежно від типу їх можна вмикати рукою або кухлем. Деякі кулери обладнані клавішами для подачі води або зручними сенсорними кнопками. 

Серед додаткових інструментів у окремих моделях кулерів передбачані:

- регулятори температури;

- захист від дітей (для приладів з гарячим водопостачанням);

- пристрій для виготовлення льоду;

- функція газації;

- підсвічування краників.

Немає опису.

Як обрати підлоговий кулер

Підлоговий кулер досить вартісний прилад, тому до його покупки слід підходити відповідально. Варто враховувати не лише розміри та дизайн, а й функціонал та потужність. Основний критерій вибору — це кількість споживачів, які будуть користуватися пристроєм. Можна купити базовий варіант з опцією охолодження або підігріву, або обрати універсальну модель. Додаткові функції розширюють призначення обладнання та підвищують зручність його використання. 

Великий вибір підлогових кулерів різноманітних конфігурацій пропонує інтернет-магазин Кулерова.укр. При замовленні приладу можна отримати 40 літрів якісної питної води у подарунок. 

Партнерський матеріал

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!