Пішов у засвіти ветеран війни з Тлумацької громади Іван Дудій


Після важкої хвороби, яка розвинулася внаслідок поранення на фронті, помер ветеран Збройних Сил України Іван Дудій з с. Антонівка Тлумацької громади

Про це повідомили у Тлумацькій міській раді.  У 2022-2023 роках Іван Дудій служив у лавах Збройних Сил України та захищав територіальну цілісність і незалежність нашої держави. В одному із боїв він отримав важке поранення, внаслідок якого був змушений завершити службу та повернутися до рідної домівки.

"Внаслідок важкої хвороби зупинилося серце нашого захисника Дудія Івана Дмитровича, 1973 р. н., з с. Антонівка. Іван Дудій любив свою країну, був відповідальним і мужнім, та тяжка хвороба відібрала життєві сили, його хоробре серце перестало битися. Сумуємо з приводу непоправної втрати та щиро висловлюємо співчуття рідним і близьким Івана, його побратимам по зброї, всім, хто знав його, любив і поважав. Герої не вмирають! Вони живуть у наших душах, спогадах та серцях… Слава Україні! Героям Слава!", - висловили співчуття у Тлумацькій міській раді.

16 травня о 19:00 год. відбудеться панахида, а в п’ятницю, 17 травня, о 10:00 год. – чин похорону.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!