Поліція затримала 21-річного франківця, який продавав підроблені документи ухилянтам


У Жовкві, що на Львівщині, поліція затримала 21-річного мешканця Івано-Франківська, який продавав підроблені документи про непридатність до військової служби. За свої "послуги" молодик брав 5,5 тис. євро.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП Львівщини, передає Бліц-Інфо.

"Встановлено, що за 5,5 тисяч Євро підозрюваний, 21-річний житель Івано-Франківська, виготовив «клієнту» - військовозобов’язаному громадянину, пакет фіктивних документів, нібито виданих одним з місцевих територіальних центрів комплектування та військово-лікарською комісією, які визначали його непридатним до військової служби і завдяки яким той отримав можливість перетнути державний кордон України під час дії воєнного стану", - зазначається у повідомленні.

Затримали чоловіка 3 серпня у Жовкві під час одержання частини грошей. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.

Завжди цікаві новини!


Теги: