«Поранене не лише тіло». Калушанин про важке поранення і внутрішню силу знову навчитися ходити (ВІДЕО)


У березні минулого року на Донеччині нацгвардієць 50-го полку Євген Просяновський з Калуша на позивний «Юджин» отримав важке поранення. Зараз він знаходиться у реабілітаційному центрі в східній Баварії, де працює над своїм відновленням та мотивує інших воїнів.

8 березня минулого року стало для аеророзвідника Національної гвардії вирішальним. Коли він намагався показати двом бійцям, як працювати з дронами, він отримав важке поранення, повідомляє 50 полк імені полковника Семена Височана Національної гвардії України.

Внаслідок поранення, Юджин втратив здатність рухатися. Побратимам з підрозділу вдалося швидко доправити його до безпечного місця, витримавши обстріл зі 120-х мін і забезпечивши першу допомогу в бліндажі.

Після тяжких операцій в Україні, він продовжив реабілітацію у Німеччині. Там він отримав важливу підтримку від української діаспори та організації "Space-eye". Сьогодні Євген активно ділиться своїми досягненнями в соцмережах, знімаючи на відео свої тренування та маленькі перемоги.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!