PowerBank – автономна зарядка для телефону та інших девайсів


Коли поблизу немає розетки, але потрібно відновити заряд смартфона, планшета та інших гаджетів, можна скористатися повербанком.

Це зовнішній акумулятор, який попередньо заряджається до максимального показника і використовується в потрібний момент, віддаючи заряд іншим пристроям. Залежно від ємності запасу енергії може бути як на одну, так і кілька повних зарядок девайсів.

Завдяки використанню різних інтерфейсів гарантується сумісність із багатьма смартфонами, планшетами, навушниками, розумними годинниками та ноутбуками. Наш аналіз цього продукту показав, що через малу вагу та компактні розміри вони ідеально підійдуть для мандрівників і тих, хто вирушає у відрядження. Тут https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/lvov/portativnie_zariadnie_ustroistva.html можна оцінити пропозиції і зробити зручний вибір, ґрунтуючись на особистих умовах. Допомога у підборі надається консультантами, які заздалегідь врахують запити кожного клієнта.

Ємність

Цей параметр визначає те, скільки зарядок витримає акумулятор, перш ніж його потрібно зарядити. При виборі слід орієнтуватися на такі параметри:

якщо у смартфона батарея 3000 мAг, тоді потрібно користуватись повербанком на 6000 мAг;

для одночасної зарядки кількох гаджетів рекомендується вибирати батарею на 10000-12000 мАг;

заряджання ноутбука має забезпечуватися акумуляторами з ємністю 18000-20000 мAг, а вихідна напруга на рівні 12-19 В.

Наявність контролера напруги не буде зайвою. З його допомогою відбувається підвищення вихідної напруги.

Сила струму

Ще один важливий критерій вибору, що визначає швидкість заряджання. При підключенні смартфонів параметр має бути 1А, для планшетів – 2А, а якщо планується одночасно заряджати різні девайси, тоді бажано купувати зовнішній акумулятор із двома різними за параметрами роз'ємами.

Входи та виходи

У бюджетних моделях є виключно microUSB. Коли є бажання підключати велику кількість інших девайсів та гаджетів, то потрібно мати як мінімум USB Type-C. Коли хочеться працювати з пристроями від бренду Apple, тоді потрібні роз'єми Lightning та Apple 30-pin конектор.

Кількість входів визначається самостійно. Буває від 1 до 8 роз'ємів, що дозволить одночасно зарядити велику кількість техніки. Сила струму може бути однаковою або різною, але найчастіше є кілька значень для зручності. Індикатори можуть бути цифровими або світлодіодними, щоб дізнатися про заряд.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!