Працівники ДСО затримали чоловіка в одному з гіпермаркетів Івано-Франківська при спробі крадіжки


Днями в місті Івано-Франківську близько 19 години на пульт Державної служби охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації з гіпермаркету на вулиці Мазепи.

На місце події прибув наряд групи затримання ДСО в складі старшого наряду прапорщика міліції Олександра Британа, прапорщика міліції Івана Петріва та молодшого сержанта міліції Андрія Маковійчука.

За даною адресою до правоохоронців підійшов старший зміни по охороні та вказав на невідому особу, яка, не оплативши товар, намагалася покинути магазин. Дану особу було затримано.

У ході розслідування правоохоронці довідалися, що чоловік вирішив затоваритися «на дармівщину», викравши з магазину товари гігієни, а саме - дезодорант, бальзам після бриття, спрей, кулькові дезодоранти. Загальна сума викрадено становила 229 гривень.

При поверхневому огляді у даного громадянина було виявлено гроші в сумі 267 гривень. Отже, за викрадені товари чоловік в змозі був розплатитися.

Затриманого 25-річного жителя Івано-Франківська доставили міський відділ міліції. На разі по даному факту триває перевірка.