Прем’єра документального історичного екшену «ВОВК. СТРАХУ НЕМА»


Зустріч з журналістами відбудеться 28 вересня о 11.30 годині в кінотеатрі «Люм’єр». Прем’єра фільму о 12.00 годині.

Фільм ВОВК. СТРАХУ НЕМА - військове мистецтво від незалежних авторів Тетяни Кулаковської та Анни Мартиненко і Воїнів ССО.

         Кіно - це враження, яке залишається після виходу з кінозалу. Ваші особисті емоції від почутого і побаченого. Спектр емоцій і різноманіття інформації вируватимуть хвилями піднесення в ареалі гуманітарної аури кожного глядача картини. На фільм запрошує унікальна жива афіша із зображенням ока Воїна. Символічне зображення - око Воїна, снайпера ССО, яке бачить ціль і знає мету, який прикриває групу побратимів, що вирушила на завдання і водночас боронить свою Берегиню. Роздивлятися афішу в деталях як мінімум цікаво, як максимум - кожен відчує для себе. Що справжньому українцю добре, то ворогові - зле.

         Кіно інтелектуальне. Національний фільм «ВОВК. СТРАХУ НЕМА» це філософія Воїна України, репрезентована бійцями ССО ЗСУ. Воїни з екрану посилають здорові імпульси глядачу. Мозок працює і тіло відгукується. Ви переконаєтесь в цьому, коли подивитесь кіно. Тому дивіться в очі наших героїв, слухайте їхню мову - і дослухайтесь до власного серця. І вам відкриється сенс простих речей: «Не треба слів, хай буде тільки діло!» і захочеться «бути кращим за самого себе, постійно перевершувати себе». І любити, захочеться любити, цим почуттям пронизаний фільм, це бажане слово звучить з вуст Воїнів і лине потужним зарядом, спонукаючи до синергії умів і душ українців.

         Історія створення цієї кінооповіді почалася з бажання Воїнів ССО розказати про професію Захисника України, показати внутрішній світ Воїна, створити сучасний військовий хіт для єднання нації і акумуляції сил тилу й фронту для перемоги України в цій жорстокій війні. Авторський стиль Тетяни Кулаковської та Анни Мартиненко спецпризначенці знали з фільмів про Повітряні Сили «Позивний Зеніт» та про кіборгів «Воїни Духу». Тож, довірившись один одному - режисери створюють, Воїни ночі фільмуються, - вночі і в день, в мороз і спеку, в туман і льодяний дощ - народилось кіно для сучасників і прийдешніх поколінь.

         Фільм ВОВК. СТРАХУ НЕМА створений без залучення державних коштів. Тетяна Кулаковська і Анна Мартиненко зверталися до компаній оборонної галузі та компаній аграрного сектору. Справжні українці, українські компанії в культурній синергії своїми посильними внесками підтримали створення стрічки. Кожного, хто підтримав кіно, ви побачите в титрах стрічки. Завдяки українцям, які вважають, що культура і мистецтво є однією з найважливіших складових сили духу нації, а кіно про Захисників України має бути рівня якості світового кінематографа.

         Інформування про фільм ВОВК. СТРАХУ НЕМА трейлером чи анонсом, інтерв’ю чи новиною - це щоразу мова вдячності і шанування Воїна. Це піднесення іміджу Захисника України. Це пробудження людяності і щирості почуттів до Військового, який захищає нашу землю. Це піднесення духу нації.

         Автори випускають фільм на широкі екрани кінотеатрів до Дня Захисників і Захисниць України. Це кіноісторія вдячністі за невтомну 10-ти річну оборону рідної землі нашими ЗСУ, вшанування Воїнів, які віддали свої життя за Волю і Незалежність України. Для ветеранів АТО і ООС, для кожного Воїна, який зараз на фронті, для родин Воїнів і загиблих Героїв, для всіх родів військ ЗСУ - наш фільм це громадянська вдячність і шана, красива мова про найголовніших людей країни - Воїнів.

         Попереду зима. Зима захисту і оборони, зима надії і невтомності. Щоб запастися теплом любові і розуміння внутрішнього світу Воїна, щоб сповнитися терпінням і стійкістю духу усім цивільним, восени потрібно ментально підкріпитись історіями Воїнів з кінострічки ВОВК. СТРАХУ НЕМА. Адже саме безстрашні серця здобувають перемогу - це і слоган фільму і необхідний застосунок для щоденного життя. Перемоги на фронті багато в чому забезпечуються в тилу на мирних територіях нами з вами.

         Кіно ВОВК. СТРАХУ НЕМА документальне.

         Втім, кіномисткині Тетяна Кулаковська та Анна Мартиненко фільмували Воїнів як витвір мистецтва, як художнє кіно, як скарб нації, щоб показати їхні вміння, навички, силу, дух і душу. Голоси та обличчя Героїв фільму замасковані, втім сила та щирість Воїнів захоплює з першого погляду.

         Вовкулаки захоплюють кожного своїм магнетизмом, закликаючи: «Бути кращими за самих себе, постійно треба перевершувати самих себе». Володіти своїм розумом, тілом, зброєю, вести бій, реалізовувати операції, спілкуватися в групі й колективі, знищувати ворога - це мистецтво професії Воїнів Сил спеціальних операцій.

         Аудиторія 0+ без вікових обмежень, для кожного

         Енергійні, завзяті, талановиті, інтелектуальні Воїни хотіли, щоб кіно було цікаве, привабливе і зрозуміле перш за все цивільним людям. Для дітей і дорослих, для жінок і чоловіків - для всіх-всіх, хто є на Землі. Коли стрічка була завершена, наші Герої змогли навіть на фронті уважно і прискіпливо переглянути кіно, вподобали його і чекають на вихід стрічки на широких екранах України.

         Воїни і автори поставили за мету фільму: військове просвітництво, національно-патріотичне піднесення, збереження історичної пам’яті, культивування іміджу Захисника України.        

         «ВОВКУЛАКИ і трішки магії»

         Цей вислів ви відчуєте очима, на слух, серцебиттям, тілом, по якому пробіжать мурашки гордості, надії, люті, смутку, сатисфакції, радості і непідробної дієвої віри в найкраще.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!