Прес-конференція з нагоди старту інформаційного туру “За безпечну енергетику!”


Боротьба за незалежність триває. Цього разу поле баталій — енергетика. Громадські організації* розпочинають 12-денну кампанію, мета якої — продемонструвати переваги енергоефективності.

Пункт призначення №1 — Івано-Франківськ, який вже їх відчув, ставши на шлях сталого розвитку й зменшивши видатки з бюджету на оплату енергоносіїв 

(Детальніше тут: http://necu.org.ua/enerhozberezhennya-istoriyi-uspihu-ukrayinskyh-mist/).

Досвідчені експерти з енергетичних питань та екологи проведуть прес-конференцію, щоб окреслити причини енергетичної кризи та запропонують своє бачення виходу з неї — як на рівні держави, так і окремої середньостатистичної української родини. Вони також пояснять, чому продовження роботи старих реакторів атомних електростанцій, збільшення видобування вугілля та сланцевий газ не допоможуть нам вирішити наші енергетичні проблеми.

Детальніше про інформаційний тур "За безпечну енергетику!”: http://necu.org.ua/netsu-vyrushaye-v-tur-za-bezpechnu-enerhetyku/

Будемо вдячні за попереднє підтвердження вашої присутності.

Де?  Вул. Січових Стрільців, 23, 6-ий пов., 607 к. (прес-центр Версії).

Коли? 7 липня, 11:00

 

* — Національний екологічний центр України, міська молодіжна громадська організація “Екоклуб”, громадська організація “Зелений фронт” і громадське об’єднання “Вільний простір”