Презентація мальопису «Мій тато повернувся з війни»


Презентація відбудеться в Івано-Франківську, в неділю, 23 липня о 17.00 у «Книгарні Є» (вул. Незалежності, 31), за участю представників робочої команди з м.Миколаєва та Києва.

Проєкт реалізує ГО «Асоціація учасників та інвалідів АТО», за підтримки «Українського ветеранського фонду Міністерства у справах ветеранів» та Благодійного фонду «Hero of Ukraine».

Посібник створений на основі життєвого досвіду ветеранів та їхніх родин, які поділилися із авторами своїми історіями та рекомендаціями щодо налагодження стосунків. У кінці коміксу на дітей чекатиме цікава й захоплива подорож із героями коміксу у вигляді вебквесту. Після виконання цікавих завдань, переможці отримають унікальні подарунки. Ветерани та їхні сім’ї можуть отримати друкований примірник безплатно. Презентація відбудеться в Івано-Франківську, в неділю, 23 липня о 17.00 у «Книгарні Є» (вул. Незалежності, 31), за участю представників робочої команди з м.Миколаєва та Києва. Команда, яка працювала над створенням такої історії, вклала у неї своє серце: автор ідеї, військовий і тато, Ілля Шполянський, художник та автор тексту Олександр Корешков, психологині Олена Вознесенська та Світлана Ройз.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!