З України "витурили" білоруса-нелегала, який проживав на Прикарпатті


Протягом усього літа міграційна служба Івано-Франківської області проводила цільові профілактичні заходи під умовною назвою «Мігрант».

Це дало можливість виявити на території регіону 25 нелегальних мігрантів. Про це повідомили в Міграційній службі Івано-Франківської області.

"Усі іноземці-правопорушники виїхали з України за процедурою примусового повернення і примусового видворення, натомість до державного бюджету було спрямовано понад 200 тисяч гривень сплачених штрафів", - відзначають міграційники

Також цими днями в Івано-Франківську працівники міграційної служби задокументували факт незаконного перебування в Україні 26-річного громадянина Єгипту. Як з’ясовано, молодий чоловік прибув до Івано-Франківська цілком легально, отримавши довгострокову візу для проживання в Україні з метою навчання. Невідомі причини, але єгиптянин студентом не став, а, отже, втратив законні підстави для перебування в Україні. Його зобов’язано до встановленого терміну покинути нашу країну.

"Сьогодні було завершено процедуру примусового видворення за межі України 31-річного громадянина Республіки Білорусі. Якщо у довоєнний час подібні заходи з видворення правопорушників через українсько-російський чи українсько-білоруський кордони відбувалися без проблем і клопотів, то зараз дещо інший алгоритм дій. Громадянина сусідньої країни видворили через гуманітарний коридор на ділянці державного кордону з Білоруссю", - пояснили у ДМС.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!