Ексдиректор прикарпатського м'ясопереробного підприємства підозрюється в ухиленні від сплати 43 млн грн податків


На Прикарпатті прокуратура повідомила про підозру екскерівнику підприємства в ухиленні від сплати понад 43 млн грн податків.

Про це повідомили в обласній прокуратурі.

"За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури колишньому директору одного з суб'єктів господарської діяльності повідомлено про підозру в умисному ухиленні від сплати податків у особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 212 КК України). Слідством встановлено, що у 2019 році директор підприємства, яке займалося оптовою торгівлею м’ясом та м’ясними продуктами, не задекларував податкові зобов’язання зі сплати податку на додану вартість", - йдеться у повідомленні.

Наразі наклали арешт на майно підозрюваного: 16 об’єктів нерухомого майна, 19 земельних ділянок та 17 транспортних засобів. Загальна вартість арештованого - 42 млн 340 тис.грн. Також до суду скерували клопотання про обрання стосовно нього запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки України в Закарпатській області.

За даними Бліц-Інфо, мова йде про ПП "ЗАГОТПРОДУКТ", яке до 2020 належало мешканцю селища Букачівці Володимиру Василюку. А після 2022 - Ростиславу Глінському з Вишневого Київської області. 

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!