Прикарпатці можуть виграти ексклюзивне намисто за донат на такмед для фронту


Волонтери ГО "Громадська ініціатива Галичини" розігрують авторське намисто зі зґардами «Теракотова квітка» та чокер з дукачем за донат на тактичну медицину для наших захисників.

Прикарпатська майстриня Катерина Паньків, майстерня Freya подарувала волонтерам своє авторське намисто зі зґардами «Теракотова квітка» та чокер з дукачем.

"Намистини пейзажної яшми у теракотових відтінках гармонійно поєднуються з керамічними у квітковому розписі. Намисто оздоблене латунними литими зґардами-хрестами. Латунний дукач із зображенням Богородиці закріплений на оксамитовій стрічці. Намисто можна носити з чокером або окремо, комбінувати, як вам подобається. Це комплект, що може стати вашою сімейною реліквією, яку ви передасте у спадок. Матеріал: звичайна та пейзажна яшма, керамічні намистини, оксамитова стрічка та лита латунна фурнітура. Намисто у подарунковій упаковці. Комерційна вартість виробу 7 000 грн. Ви ж можете отримати його за 200 грн! Ваш донат — це лотерейний квиток",- розповідає про намисто волонтерка Людмила Лінник.

Як взяти участь:

1. Переказуєте на вказані реквізити 200 грн (або 10 $/€ для PayPal).

2. Скрін чи квитанцію переказу залишаєте в коментарях ПІД ЦИМ ПОСТОМ, і отримуєте номерок у порядку черги.

Кількість номерків не обмежена. Більше донатів — більше шансів виграти.

Розіграш проведуть 8 серпня о 14:00 у прямому ефірі за допомогою random.

"Тактичні аптечки ми формуємо на постійній основі. Вартість однієї аптечки у повній комплектації — близько 100 доларів. Запит на них у бійців постійно. Тому ми — ГО "Громадська ініціатива Галичини" — оголошуємо благодійну лотерею, щоб зібрати 200 000 грн на такмед для ЗСУ! На даний моменту нас менше 40 000 грн...",- каже волонтерка.

Посилання на банку

https://send.monobank.ua/jar/2cMNz7CUvb

Номер картки банки

5375 4112 0686 3511

PayPal: lesya.kachurova@gmail.com

Рахунки для допомоги

Картка 5363542308919464 (Качурова Леся Богданівна, волонтерська картка)

На зображенні може бути: ювелірні вироби



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!