Прикарпатців попереджають про можливі підтоплення та селі


Прикарпатців попереджають про значне погіршення погодніх умов.

В другій половині доби 12 липня та впродовж 13 - 14 липня на річках басейнів Сяну, Дністра (Львівська, Івано-Франківська області) очікується формування дощового паводка з підвищенням рівнів води на 0,5 - 1,5 м, місцями до 2,0 м над рівнями на 8 годину 12 липня. Місцями відбуватиметься затоплення заплав, с/г угідь, можливе часткове затоплення господарських об’єктів прирічкової інфраструктури. І рівень небезпеки, жовтий.

В межах Івано-Франківської області місцями існує ймовірність досягнення відміток початкового затоплення окремих населених пунктів. В місцях проходження сильних зливових дощів відбуватиметься формування значного місцевого та схилового стоку, в горах існує загроза сходу селевих потоків. ІІ рівень небезпеки, помаранчевий

13 - 15 липня, у зв'язку з очікуваними значними опадами, на рiчках суббасейнiв Прута та Сiрету очікуються пiдйоми рiвнiв води на 0,5 - 1,5 м над рівнями на 8 годину 12 липня. В мiсцях проходження сильних злив буде вiдбуватися формування значного схилового та мiсцевого стоку, в гiрських районах iснує загроза формування локальних селевих потокiв. І рiвень небезпеки жовтий.



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!