Прикарпатців закликають допомогти купити 100 FPV-дронів для "десятки"


Сучасну російсько-українську війну вже охрестили війною дронів. Один маленький FPV-дрон може знищити техніку вартістю мільйони доларів.

І для пришвидшення перемоги нам таких дронів потрібно дуже багато. Тож Фонд підтримки гірсько - штурмової бригади «Едельвейс» започаткував ініціативу «Сотня для «десятки». Метою збору є придбати 100 FPV-дронів для "Едельвейсів", щоб вони могли ефективніше нищити ворога і щоб зберегти життя та здоровʼя наших захисників. 

Бійці 10 окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс» розповіли про важливість, нагальність та актуальність FPV-дронів… 

"Сьогодні кожен із вкс може зробити набагато більше. Може зробити, щоб втрат, крові і смерті не було. Щоб хлопці не втрачали ні життя, ні свої кінцівки",- каже військовий медик.

"Для чого вони нам потрібні? Ворог не стоїть на місці і використовує такі самі дрони, але в десятки разів більше. Щодня таких дронів вилітає десятки, а коли активні бойові дії то ще більше. І майже всі залітають в ціль. Але їх недостатньо, потрібно набагато більше",- каже військовий.

Єдиний рахунок збору Мonobank: https://send.monobank.ua/jar/2zuQPDpnap

Номер картки банки: 5375 4112 0597 4012

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!