Прикарпатця, який ховав "закладки", засудили до шести років в'язниці


Прокурори Івано-Франківської окружної прокуратури підтримали публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про обвинувачення жителя Калуського району у вчиненні кримінального правопорушення за фактом незаконного придбання, перевезення та зберігання з метою збуту особливо небезпечного наркотичного засобу (ч. 2 ст. 307 КК України).

Встановлено, що молодий хлопець, маючи на меті налагодження схеми збуту наркотичного засобу (канабісу) на території Івано-Франківського району, в середині травня 2022 року здійснив його незаконне придбання та зберігання з метою подальшого збуту шляхом приховування так званих «закладок» у землі неподалік берегової лінії Бурштинського міського озера, при цьому фотографуючи вказані місця «закладок» із зазначенням геолокації.

Після вчинення протиправних дій, цього ж дня зловмисник, перебуваючи в стані наркотичного сп’яніння за кермом автомобіля, порушив Правила дорожнього руху України та був зупинений працівниками поліції, котрі виявили та вилучили наркотики.  Також обвинувачений вказав працівникам поліції на місця зберігання наркотичного засобу неподалік берегової лінії Бурштинського міського озера.

Вироком Тисменицького  районного суду Івано-Франківської області його визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого   ч. 2 ст. 307 КК України, та призначено покарання у виді позбавлення волі на строк 6 років із конфіскацією майна.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!