Прикарпаття втратило на фронті ще двох мужніх Героїв


Трагіні звістки з фронту прийшли у Бурштинську і Ямницьку громади.

13 серпня загинув мужній захисник з Бурштинської громади Ярослав Сахарук, 1991 року народження.

"Важко знайти слова, які б могли висловити наше відчуття скорботи за цю важку долю. Ярослав завжди залишатиметься в наших серцях як відданий патріот, справжній герой, який зробив неймовірний внесок у захист інтересів нашої країни. Його мужність, самовідданість та відвага для нас є прикладом відданості та любові до Батьківщини. Ми разом з вами переживаємо цей важкий час горя. Нехай спогади про Ярослава завжди будуть для вас джерелом сили та натхнення. Нехай він вічно живе в наших серцях та пам'яті як справжній Герой України. Про зустріч захисника та чин похорону повідомимо додатково",- кажуть в міськраді.

На зображенні може бути: 1 особа

Ямницька громада знову переживає непоправну втрату – у тяжких боях з російськими окупантами трагічно обірвалося життя тязівчанина Василя Дорошенка.

Народився Дорошенко Василь Володимирович 21 квітня 1995 р. в селі Тязів. У травні 2022 р. Герой був призваний на військову службу і з того часу захищав рідну землю від ворога. Василь служив на передовій старшим водієм 1 штурмового відділення 1 штурмового взводу штурмової роти однієї з військових частин.

"13 серпня 2023 р. серце нашого земляка зупинилося внаслідок обстрілу, завданого військовими формуваннями РФ поблизу населеного пункту Бахмут Донецької  області. Усією громадою висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким Захисника,  який віддав своє життя, оберігаючи Україну. Вічна пам’ять, вдячність і слава загиблому Герою!",- йдеться на сторінці громади.

Про церемонію прощання та чин похорону буде повідомлено додатково.

На зображенні може бути: 1 особа та вогонь

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!