Прикарпаття втратило на війні ще двох воїнів - Миколу Івасюка та Романа Стрільця


Стало відомо про загибель на фронті російсько-української війни двох воїнів з Івано-Франківської області - Миколи Стрільця з села Братківці Франківської громади та Романа Стрільця з села Станькова Верхнянської громади.

Про це повідомили староста Братківців Назар Рибак та голова Калуської РВА Жанн Табанець.

"Знову трагічна звістка прийшла у Братківці – жорстока війна забрала ще одне Молоде життя. З глибоким сумом повідомляю про загибель Нашого Земляка, жителя села Братківці – ІВАСЮКА МИКОЛИ ВОЛОДИМИРОВИЧА 1993р.н.🕯 Герой загинув захищаючи УКРАЇНУ від російських окупантів", - повідомив Рибак.

"За свободу рідної держави загинув Роман Стрілець Наші захисники об’єдналися у боротьбі проти російських окупантів. На полі битви – воїни. Вони стоять на захисті рідної землі, на захисті нашого майбутнього. Вони справжні Герої!.. І знову трагічна звістка прийшла до нашого району. За вільну Україну віддав своє життя 🇺🇦солдат Стрілець Роман Михайлович, житель села Станькова Верхнянської територіальної громади, 1970 р. н. У ЗСУ служив навідником 3 механізованого відділення 1 механізованого взводу 2 механізованої роти 1 механізованого батальйону військової частини. Відданий Військовій присязі на вірність українському народові, мужньо виконавши свій обов’язок у бою за Батьківщину, загинув внаслідок артилерійського обстрілу в Запорізькій області 18 вересня 2023 року, отримавши поранення, несумісні з життям", - повідомила Табанець.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!