Прикарпаття втратило трьох воїнів - Олексія Труша, Ігоря Войтишина та Дмитра Вежбіцького


Стало відомо про загибель трьох військовослужбовців з Івано-Франківської області.

Про це повідомили у Яремчанській, Городенківській та Отинійській громадах.

"Ще одна важка втрата в нашій громаді... Виконуючи обов'язок захисту України, на Донеччині загинув Олексій ТРУШ, мешканець м-ну Ямна. Співчуття рідним та близьким!", - повідомили у Яремчанській міськраді.

Як повідомляє франківська філія Суспільного, Олексій Труш народився 28 березня 2001 та проживав у Яремче. Воював у прикордонних військах. Загинув 15 січня 2024 року на Донеччині.

 

"Городенківська територіальна громада висловлює щирі співчуття настоятелю Храму Преображення Господнього села Олієво-Королівка, Храму Покрови Пресвятої Богородиці села Олієво-Корнів та Храму Перенесення мощей Святителя Миколая Чудотворця села Новоселівка, отцю Богдану Войтишину з приводу смерті його сина, воїна-захисника – Войтишина Ігоря Богдановича", - повідомили у Городенківській міськраді.

Ігор Войтишин народився 1989. Зазначається, що боєць помер від ускладнень важкого поранення.

 

"Солдат Дмитро ВЕЖБІЦЬКИЙ житель села Голосків, за попередньою інформацією 17.11.2023 року зник безвісти поблизу села Кліщіївки Донецької області, гідно виконуючи свій військовий обов'язок. Залишився вірним присязі, беручи участь в обороні держави", - повідомила працівниця Отинійської селищної ради Вікторія Шеремет.

За її словами, Дмитро Вежбіцький народився у 2000. Зустрічатимуть воїна 21 січня о 12.00 год. на площі біля пам'ятника Тарасу Шевченку в селищі Отинія.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!