Прикарпаття втратило у війні ще двох захисників


У війні з російськими окупантами Прикарпаття втратило ще двох захисників.

Знову сумна звістка надійшла до села Підпечери у родину Грицівих. Понад рік родина немала жодної інформації стосовно Ігоря Гриціва, який по мобілізації 12 березня 2022 року був призваний на службу. На початку вересня минулого року поблизу села Безіменне на Миколаївщині бійці 1- ї батареї під час наступальних дій були атаковані ворогом артилерійським вогнем. Саме після 7 вересня контакти з Ігорем перервалися і він вважався безвісти зниклим.

І тільки 30 жовтня 2023 року із Слідчого управління ГУ Національної поліції у Миколаївській області надійшов висновок відповідної експертизи щодо ідентифікації тіла на ДНК, де вказано, що ІГОР ЗІНОВІЙОВИЧ ГРИЦІВ загинув у бою 7 вересня 2023 року, захищаючи територіальну цілісність нашої держави від російського агресора. Трагічну звістку повідомив староста Підпечерівського старостинського округу Ігор Овчар.

На прохання сім’ї Героя буде поховано на кладовищі у селі Підпечери Івано-Франківської міської територіальної громади звідки Ігор родом і де проживає його мама.

Про прибуття траурного кортежу із тілом Героя ІГОРЯ ГРИЦІВА буде повідомлено додатково. 

На зображенні може бути: 1 особа

Сумна новина прийшла до Коломиї. Помер військовий з Коломиї Ігор Романчук. Трагічну звістку повідомив міський голова Богдан Станіславський.

"1 листопада внаслідок хвороби помер наш захисник Ігор Романчук. Він ніс службу в Чопському прикордонному загоні, був інспектором прикордонної служби. На жаль, його життя передчасно обірвалось. Від Коломийської громади висловлюю співчуття сім’ї та всім рідним воїна. Нехай Ігор спочиває з Богом",- написав мер. 

Чин похорону відбудеться завтра, 3 листопада. Початок об 11 годині. Поховають воїна на міському кладовищі.

3 листопада, у громаді оголошено днем жалоби. 

На зображенні може бути: 1 особа

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!