"Прикарпаття" зіграє з "Хустом" без головного тренера та групи гравців, бо ті виконують військові обов'язки, - Sport.ua


28 серпня футболісти «Прикарпаття» в черговому турі першолігової першості України прийматимуть «Хуст».

Як стало відомо Sport.ua, в ці дні велика група футболістів та тренерів «Прикарпаття», які ще у квітні 2022 року вступили до лав ЗСУ, знаходяться по місцю служби і не зможуть бути задіяні в поєдинку із закарпатцями.

Проте, як зазначив у коментарі Sport.ua президент ПФЛ України Олександр Каденко, ніхто з ФК «Прикарпаття» до нього не звертався з проханням про перенесення поєдинку.

За інформацією нашого джерела, в протистоянні з «Хустом» за відсутності головного тренера Олега Рипана (він також проходить службу в ЗСУ), діями «Прикарпаття» керуватиме його помічник - Олексій Городов. 28 серпня івано-франківці планують дозаявити кількох гравців з молодіжного складу та з «Прикарпаття-Тепловика», що виступає в обласній першості серед аматорів.

Нагадаємо, що у ДБР заявили про викриття в Івано-Франківську схему фіктивного зарахування на військову службу до підрозділів охорони Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки родичів керівництва міста та футболістів "Прикарпаття".

У МФК "Прикарпаття" прокоментували заяву Державного бюро розслідувань щодо фіктивного зарахування на військову службу до підрозділів охорони Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

"Так, служили і служать: ходять в наряди як футболісти, так і тренери. Ініціатива була ТЦК та СП спільно з МФК "Прикарпаття", і про це публічно було заявлено у квітні 2022 року. 3 того часу частина була демобілізована і припинила співпрацю з клубом. Частина далі проходить службу і бере участь в житті команди "Прикарпаття-ЗСУ". Чекаємо обʼєктивного розслідування!", - заявили у клубі.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!