Прикордонники користуватимуться ще сотнею автівок від MK Foundation


MK Foundation Макса Кріппи передала 100 мікроавтобусів Volkswagen Transporter Державній прикордонній службі України

Фонд MK Foundation, який заснував інвестор Максим Кріппа, та який залучає підтримку таких партнерів, як NAVI, Maincast та розробники гри S.T.A.L.K.E.R. - GSC Game World, передав Державній прикордонній службі України 100 вантажних мікроавтобусів Volkswagen Transporter. Ця поставка є частиною тривалої підтримки прикордонників у районах активних бойових дій.

Про це повідомляє видання Вишгород Онлайн з посиланням на ДПСУ. 

З початку своєї діяльності фонд MK Foundation активно допомагає прикордонникам. Відзначається, що фонд вже забезпечив Держприкордонслужбу 313 автомобілями Volkswagen Transporter, двома вантажівками Iveco та трьома автомобілями швидкої медичної допомоги.

Фонд MK Foundation функціонує завдяки фінансуванню від засновника та партнерів, а не через збір пожертв. Співпраця з кіберспортивною організацією NAVI та українським розробником GSC Game World дозволяє фонду надавати необхідну технічну допомогу військовим безпосередньо на фронті.

Начальник одного з управлінь ДПСУ Володимир Кулагин зазначив, що фонд Макса Кріппи MK Foundation передав саме 100 нових автівок прикордонникам, адже такий запит отримав від військових. Нові транспортні засоби будуть використані в найскладніших ділянках фронту, таких як Херсонський, Запорізький, Донецький, Луганський та Харківський напрямки. Автівки забезпечать необхідну логістику, допомогу в евакуації та збереження життя українських захисників.

Держприкордонна служба висловила вдячність MK Foundation за постійну підтримку та висловила надію на подальшу плідну співпрацю.

Фонд MK Foundation не лише періодично надає технічну допомогу, але й систематично підтримує українську армію, безпосередньо комунікуючи з військовими підрозділами. Це дозволяє швидко реагувати на їхні потреби та забезпечувати нові автомобілі, які необхідні для ефективної роботи на фронті. Нещодавно передані 100 мікроавтобусів є частиною постійного процесу оновлення технічного парку, що сприяє покращенню логістики та оперативної підтримки військових.

Благодійна організація активно підтримує українських військових, закуповуючи та передаючи різноманітну техніку. Це включає автомобілі різного призначення, медичні автомобілі, генератори, пожежні машини, човни та двигуни до них, безпілотники, спецтехніку та багато іншого.

За повних два роки своєї діяльності фонд надав техніку таким структурам, як Державна прикордонна служба України, 3 окрема штурмова бригада, 5 окрема штурмова Київська бригада, 13 Бригада Національної гвардії України «Хартія», Об'єднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють», 41 окрема механізована бригада, 36-та окрема бригада морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського, Перша Президентська бригада, 47 окрема артилерійська бригада, 77-ма окрема аеромобільна бригада, Бригада швидкого реагування Національної гвардії України "Рубіж" та інші.

Ця системна допомога значно підвищує бойову готовність і ефективність українських сил, забезпечуючи їх усім необхідним для виконання завдань на фронті.

 


 

Реклама